brooksbeauty B zwart

VISAGIE

Brooke

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Het woord “visagie” is afgeleid van het Franse woord visage, dat “gezicht” betekent.

Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring met het schminken van de presentatoren en de gasten van Omroep Gelderland. Hierdoor heb ik veel “bekende gezichten” letterlijk opgemaakt, zoals bijvoorbeeld Johan Derksen, Nick en Simon, Racoon, lange Frans en Mart Smeets.

Mijn specifieke vakkennis richt zich vooral op de diverse huidtypen en de kleuren van de huid met de daarbij behorende make-up.

U kunt bij mij terecht voor dag- en avond make-up, gala make-up en bruids make-up. Onder de tabjes hieronder vindt u meer informatie.

Dag make-up heeft een neutrale en rustige uitstraling en is geschikt voor school, vergadering, werk, sollicitaties e.d. Het is eenvoudig en snel op te brengen.

€  38,00

Bij avond en gala make-up wordt de make-up iets steviger opgezet, zodat de make-up bij avondlicht beter tot zijn recht komt.

Avond make-up  € 48,00

Gala make-up      € 51,50

Bij tv make-up wordt erop gelet dat het gezicht niet glimt. De lichten in de televisiestudio zijn erg fel, daardoor zien mensen er op televisie heel bleek uit en ook de kleuren veranderen.

€ 65,- per uur ex btw

Bruids make-up is er voor de meest bijzondere dag van je leven. Ruim één tot anderhalve maand voor je trouwdag wordt proef make –up gedaan. Wij houden rekening met al de wensen van de bruid! Ook wordt er rekening gehouden met o.a  de vorm van je gezicht, je trouwjurk of met de kleuren van het bruidsboeket.

€ 159,00

incl. proef make-up